Atlantic Grupa neće seliti proizvodnju iz Slovenije

Bez autora
Nov 01 2011

Hrvatska Atlantic Grupa, vlasnica slovenskog prehrambenog poduzeća Droga Kolinska, demantirala je nagađanja koja su se pojavila u slovenskoj javnosti da seli proizvodnju Cockte i Argete iz Slovenije. Poručila je kako su uveli neke promjene u punjenju spomenutog bezalkoholnog pića za hrvatsko i bosansko tržište. Naime, to su dosad radile treće osobe, no tu će djelatnost preuzeti društvo Kalničke vode koje je Atlantic Grupa kupila nakon akvizicije Droge i u kojem se također puni bezalkoholno piće Cedevita Go. Atlantic, koji je u prvih 9 mjeseci ostvario 460 milijuna eura prihoda od prodaje, nije objavio rezultate za Drogu.

Atlantic Grupa neće seliti proizvodnju iz SlovenijeHrvatska Atlantic Grupa, vlasnica slovenskog prehrambenog poduzeća Droga Kolinska, demantirala je nagađanja koja su se pojavila u slovenskoj javnosti da seli proizvodnju Cockte i Argete iz Slovenije.

Poručila je kako su uveli neke promjene u punjenju spomenutog bezalkoholnog pića za hrvatsko i bosansko tržište.

Naime, to su dosad radile treće osobe, no tu će djelatnost preuzeti društvo Kalničke vode koje je Atlantic Grupa kupila nakon akvizicije Droge i u kojem se također puni bezalkoholno piće Cedevita Go. Atlantic, koji je u prvih 9 mjeseci ostvario 460 milijuna eura prihoda od prodaje, nije objavio rezultate za Drogu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik